Jeden den v Amsterdamu: 24-hodinová trasa pro rychlou návštěvu (2024)

Amsterdam je úžasné město a tam je dost, aby vás bavit celé dny, když ne týdny. Myslím, sakra, žijeme tady a neudělali jsme to všechno. Ale pokud máte v Amsterdamu jen jeden den,udělejme z něj nejlepší den v Amsterdamu! Těchto 24 hodin v Amsterdamu může být jen to nejlepší, přesto 😉

aby bylo co nejjednodušší prozkoumat, zahrnul jsem Google Map ve spodní části se všemi těmito místy pro vaši informaci.

Jeden den v Amsterdamu: 24-hodinová trasa pro rychlou návštěvu (1)

Jsme si plně vědomi toho, že lidé berou celodenní zastávkou. Možná si nemyslí, že je co dělat, nebo je to místo, kde chytají plavbu. Ať už je to jakýkoli důvod, že v Amsterdamu dostanete pouze 24 hodin, tento itinerář vám dá chuť historie, muzea, a jídlo. V podstatě je to ukázka Amsterdamu speciálně pro ty, kteří navštěvují poprvé.

pro tento příspěvek pracuji s Marco Polo a jejich průvodcem v Amsterdamu. Už tu nějakou dobu žijeme, ale procházením průvodce jsem objevil věci, o kterých jsme ani nevěděli! Pevně věřím v používání všech nástrojů, které máte k dispozici. Tak jsme tady. Kombinace super-užitečné průvodce (moc se mi líbí jejich rozložení) a mé místní znalosti, které vám pomohou mít úžasný den v Amsterdamu.

Jeden den v Amsterdamu: 24-hodinová trasa pro rychlou návštěvu (2)

Tento příspěvek obsahuje affiliate odkazy, což znamená, že tyto webové stránky mohou vydělat provizi, pokud se rozhodnete koupit prostřednictvím těchto odkazů. Více informací v zápatí.

Moc tento den je chůze, ale vřele doporučuji dostat GVB tranzitu projít za den, v případě, že potřebujete to, jít na oběd, a pro všechny večerní aktivity, které by mohly být trochu dál, než byste chtěli chodit. Zde si můžete objednat a vyzvednout průkaz na kterémkoli ze servisních míst uvedených na webových stránkách. Nebo, pokud máte kreditní nebo debetní kartu, můžete si je zakoupit v tramvajích nebo strojích na některé ze zastávek. Autobusy a tramvaje již neberou hotovost.

Jeden den v Amsterdamu: 24-hodinová trasa pro rychlou návštěvu (3)
  • Jeden den v Amsterdamu: Začít se Snídaní
  • projděte se a vychutnat si město pěšky
  • Hop na plavbu po kanálech
  • Navštívit Anne Frank House,
  • oběd v De Foodhallen
  • Zjistit více o městě v Amsterdam museum
  • Najít trochu klidu v Begijnhof
  • Najít nejkrásnější místo, vidět některé „Tančící Domy“
  • Podívejte se na pohled z Blauwbrug
  • Najít správné večeře v Amsterdamu
  • Ukončit noc s po-večeře nápoje
  • Hledáte hotel v Amsterdamu?
  • Závěrečné tipy pro vaše jednodenní výlet do Amsterdamu
  • Google Mapa Amsterdamu

Jeden den v Amsterdamu: Začít se Snídaní

Kvůli dělal celý den, začneme se snídaní. Vstávejte, jakmile se můžete vytáhnout z postele a vydat se na Omelegg na snídani. Existují dvě místa: jedno v De Pijp a jedno v blízkosti hlavního nádraží. Pro tento itinerář, doporučujeme se tam dostat 8 am nebo dříve a navštivte umístění de Pijp. V závislosti na tom, jak brzy vstanete, udělejte si čas na procházku a fotografujte před snídaní.

chcete si s sebou vzít průvodce? Kupte si příručku Marco Polo zde.

projděte se a vychutnat si město pěšky

Vezměte 20-30 minut chůze od Omelegg v de Pijp na náměstí Leidseplein a projít Museumplein vidět vznešenost náměstí, kde se nachází Rijksmuseum a jeho ohromující architekturu, Stedelijk muzeum, které vypadá jako vana, a Van Gogh muzeum, které jen vypadá jako moderní, ale ohromující struktury. Naproti velké travnaté ploše si všimnete koncertní síně, která tam stojí, téměř násilně se vnucuje do klubu muzeí.

Ze tam budete chodit pod Rijksmuseum, které je léčit sám o sobě, a pak pěšky podél kanálu (na opačné straně ulice od Rijksmuseum), aby si na canal cruise stát.

Hop na plavbu po kanálech

čas, abyste získali půdu … nebo … Umm … kanály. Jak naznačuje průvodce Marco Polo a je to náhodou můj návrh na číslo pro návštěvníky, hop na plavbu po kanále a podívejte se do centrální části Amsterdamu. I když mám tendenci doporučit dostat se mimo centrum a objevovat další okouzlující čtvrti, jako je východ a sever, plavba po kanálu je nutností. Oni jsou obvykle o 75 minut a mají komentář podél cesty.

kupte si lístky na plavbu zde.

Navštívit Anne Frank House,

, Jakmile jste zpátky na pevné zemi, pěšky dolů Leidsestraat, až se dostanete na Prinsengracht, přes most a nalevo podél této krásné kanálu, dokud neuvidíte Westerkerk (kostel na Prinsengracht – můžete si to ujít!), a hned vedle je Dům Anny Frankové. Budete si chtít objednat vstupenky asi 2 měsíce předem, proto si podle toho naplánujte svůj den!

oběd v De Foodhallen

Po vaší návštěvě, vedoucí zpět k hlavní silnici a chytit tramvaj 17 (Konec určení: Osdorp Dijkgraafplein) na jídlo sály v Amsterdam west. Je to rychlý 7 minut jízdy, a pak hop off na zastávce deset Katestraat. De Foodhallen je staré tramvajové depo s tunou stánku s jídlem se spoustou možností. Naše oblíbené jsou burger od Řezníka, Kuřecí Úlet z Viet View, nebo některý z hot dogy z Býků & Psi.

Jakmile jste dostatečně plné, hlavu zpět na tramvaj 17 a jít zpátky směrem, odkud jste přišli, a vystupte na náměstí Dam zastavit. Odtud je to snadná procházka k naší další zastávce.

samozřejmě si můžete vybrat jiné místo oběda v závislosti na vašem vkusu! Přečtěte si průvodce Marco Polo Amsterdam, kde najdete spoustu dalších báječných možností. Nebudete zklamáni!

mohlo by vás zajímat: NEJLEPŠÍ APLIKACE PRO AMSTERDAM

Jeden den v Amsterdamu: 24-hodinová trasa pro rychlou návštěvu (4)

Zjistit více o městě v Amsterdam museum

To dává smysl, aby se dozvědět, jak Amsterdamu přišel být, pokud máte jen jeden den tady. Proto do tohoto itineráře zařazuji Amsterdamské Muzeum. (Klikněte zde Pro zakoupení jízdenky) jsem trochu posedlý tímto městem, ale myslím, že jakmile se o něm dozvíte více a lidé, budete také! Tohle Muzeum toho tolik pokrývá. Ale fyzické změny ve městě je vždy to, co mě zajímá nejvíce.

z Průvodce Marco Polo jsem zjistil, že to byl sirotčinec. Uvnitř je obrovské nádvoří (které byste zvenčí nikdy nehádali!). Mít dvůr v sirotčinci mi dělá trochu radost, když vím, že děti měly bezpečné místo na hraní venku, které bylo jejich vlastní. Stojí to za návštěvu bez ohledu na to, zda jste muzejní člověk. K dispozici je také kavárna zde, pokud budete potřebovat po obědě/odpoledne pick-me-up.

Jeden den v Amsterdamu: 24-hodinová trasa pro rychlou návštěvu (5)

Najít trochu klidu v Begijnhof

Jen kousek od Amsterdamu Muzeum je Begijnhof. Tato klidná oáza z dinging tramvají a kol byla postavena ve středověku a je nejstarší zahradou svého druhu ve městě. Pokud si to dokážete představit, domy Begijnhofu bývaly zcela obklopeny vodou…tomu říkám odklad od města. Návštěvníci mohou procházet vnějšími cestami, ale domy jsou soukromé, takže tam jsou brány, které byste neměli překročit. Pokud však chcete navštívit uvnitř, existuje skrytý Kostel, do kterého můžete jít a zjistit, jaké uctívání mohlo být před mnoha lety.

Pokud jste stále hlad, zamiřte do Van Stapele Koekmakerij pro nejlepší cookie, budete někdy chuť, nebo Vlaams Friteshuis Vleminckx pro některé neuvěřitelné hranolky. Nebo obojí! Moje oblíbené občerstvení ve městě. Není zač!

zde jíme hranolky s majonézou, ale nebojte se, můžete si vybrat ze spousty omáček. Mayo je zde však jiný než to, co možná znáte ze Spojených států. Tak to zkuste 😉

číst dál: DEN CESTY OD AMSTERDAMU

Jeden den v Amsterdamu: 24-hodinová trasa pro rychlou návštěvu (6)

Najít nejkrásnější místo, vidět některé „Tančící Domy“

Vedoucí směrem k náměstí Rembrandtplein vidět slavnou Noční hlídku obraz přijde k životu-velikost jako sochy v centru na náměstí a pak řez přes malé uličky, že je pouze pro cyklisty a chodce a hlavu směrem k vodě. Snažte se zůstat na chodníku, jak nejlépe můžete, nebo uslyšíte spoustu „ding“ je za Vámi. Přes most před vámi a doprava. Při pohledu zpět přes vodu zvanou „Amstel River“ uvidíte některé z nejkrásnějších domů. Ale pokračujte po této silnici, dokud se nedostanete k malému bílému mostu. Opět je to omračovač!

mějte na paměti, že tento most se ve skutečnosti používá pro automobily, kola a lidi … někdy ve stejnou dobu. Takže uchopit obrázek Zuiderkerk (církve), které můžete vidět přímo dolů do kanálu a obdivovat láska zámky, které mají pravděpodobně dělal jejich cestu zpět na most.

Jeden den v Amsterdamu: 24-hodinová trasa pro rychlou návštěvu (7)

přes most a doprava, jděte na konec cesty a chytit vidět na lavičce jednou z nejvíce fantastické výhledy „Tančící Domy“. Můžete je také vidět, když jste šli k mostu, ale toto místo je nerušené. Vidět tento pohled na tomto místě je každý den nejlepší den v Amsterdamu.

Jeden den v Amsterdamu: 24-hodinová trasa pro rychlou návštěvu (8)

chcete si s sebou vzít průvodce? Kupte si příručku Marco Polo zde.

Podívejte se na pohled z Blauwbrug

Pokračujte po této silnici, kolem další most, který přijde na svou pravdu a přes to pak doprava a po této silnici (a Řeky Amstel a) kolem Blauwbrug (most). Nemůžete minout jeho postavu. Projděte se po obou stranách, abyste viděli různé, ale stejně Velmi Amsterdamské výhledy. Můžete dokonce vidět slavný Magere Brug a zámky po řece. Je to naprosto ohromující výhled bez ohledu na den. Ale za teplého a slunečného letního dne, povyšuje se na magii.

vidíte zámky na tomto obrázku? Podívejte se přes most.

Jeden den v Amsterdamu: 24-hodinová trasa pro rychlou návštěvu (9)

Najít správné večeře v Amsterdamu

Na tento most, jste přímo u náměstí Waterlooplein stanice metra a tramvajové zastávky, a velmi krátkou procházku na náměstí Rembrandtplein tramvajové zastávky. Takže, v závislosti na tom, kam chcete jít, můžete se tam snadno dostat pěšky nebo veřejnou dopravou.

může to být překvapení, ale Amsterdam má spoustu restaurací. Máme vše od michelinské restaurace až po hole-in-the-walls. Můžete si být jisti, že v tomto městě je také zdravá řada kuchyní. Pokud cestujete jen na jídlo, a konkrétně, efektní jídlo, počítám, že budete chtít vědět o vyzkoušené skvrny, které také mají místní pocit.

abychom vám poskytli několik možností, rozhodli jsme se doporučit několik různých míst. Průvodce Marco Polo Amsterdam poskytuje skvělé návrhy roztříděné podle rozpočtu, mírný, a drahé. Určitě byste si měli přečíst průvodce pro některá další skvělá místa, ale cítil bych se špatně, kdybych také nesdílel jedno z našich oblíbených míst. Možná to bude další průvodce? 😉

milujeme Cafe de Klos. Toto je místo pro žebra a jen maso obecně. Je to docela malé a neberou rezervace. Je to mít štěstí druh místě, ale stojí za to! Má místní atmosféru, aniž by se jednalo o nizozemské jídlo. Jen dobré místo pro dobré jídlo.

Jeden den v Amsterdamu: 24-hodinová trasa pro rychlou návštěvu (10)

mezi krásnými restauracemi v průvodci, milujeme, že zahrnuje De Kas. Tato restaurace se nachází v Amsterdamu na východě a stojí za to tramvají. Je ve skleníku s jídlem, které si vypěstovali sami. Můžete dokonce vidět některé z ingrediencí stále roste, jak budete chodit do dveří – stačí se podívat doleva — Vědí, jak udělat neuvěřitelné pokrmy!

další restaurace, kterou najdete v amsterdamském průvodci, který Marco Polo sestavil, je bar s mořskými plody. Jdeme sem, když máme co oslavovat. Je to skvělé pro mořské plody (samozřejmě), ale atmosféra je jiná a jasnější než v mnoha jiných místech v Amsterdamu. Seafood tower je ideální pro 2 nebo více rozdělit, pokud máte pocit hladu!

Oh, jen abyste věděli, hodně z Amsterdamu běží na rezervace. To zakopává spoustu návštěvníků … ale také zabíjí naši spontánnost. Jen vím, že si předem, pokud si rezervují.

Jeden den v Amsterdamu: 24-hodinová trasa pro rychlou návštěvu (11)

Ukončit noc s po-večeře nápoje

Amsterdam nemusí být známý pro jeho koktejl nebo baru kultury jako v jiných městech. Ale, jako místní, je to základ v našem společenském životě. Máme bary pro něco zvláštního, pop – in po pracovních barech, speakeasys, a jen chladná, ale stále pěkná místa.

pokud se cítíte trochu upscale, najděte si místo v Pulitzerově baru, který je jedním z nejlepších míst ve městě. Udělají vám nezapomenutelné koktejly s velmi profesionálními barmany.

jedním z našich oblíbených místních obyvatel, které slouží zabijácké koktejly je příběhy a lihoviny. Znovu, rezervace jsou vysoce doporučeno, ale pokud půjdete brzy můžete chytit místo u baru a každý, kdo tam pracuje, je nějaký úžasný. Pokud jste dokonce trochu hladoví, získejte křupavé kuře. Prst-lízání dobrý!

milujete pivo? Pak zamiřte do kavárny Gollem! Najdete je posypané po městě. Jedná se o moderní Amsterdamské potápěčské bary. Útulný, jednoduchý, s bláznivým velkým výběrem piv. Dokonce jsem našel třešňové pivo, které se mi opravdu líbilo! Jak místní, doufám, že si najdete čas na pop do jednoho z těchto barů.

Přečtěte si více: VÍKENDOVÉ VÝLETY Z AMSTERDAMU

Jeden den v Amsterdamu: 24-hodinová trasa pro rychlou návštěvu (12)

Hledáte hotel v Amsterdamu?

máme tunu! Máme nejmódnější hotely a máme hostel známý tím, že není skvělý…a to je jejich marketingový plán. Ne … já to taky nechápu.

v mnoha jsem nezůstal, protože máme dům (přečtěte si více!) a nepotřebuji hotel, ale mohu předat to, o čem jsem slyšel úžasné věci a ty, které jsou v Průvodci Marco Polo.

Jeden den v Amsterdamu: 24-hodinová trasa pro rychlou návštěvu (13)

Dylan (zaškrtněte ceny zde) je v canal ring a místo je přesně tam, kde by chtěl být. Můžete skoro jen chodit kamkoli budete chtít. Mají restauraci v hotelu, ale to je high-end místo, takže mějte na paměti, když hledáte.

Další hotel, který vypadá skvěle, ale já jsem strávil spoustu času v (v salonku) v Hoxton (zkontrolujte ceny zde). Tento hotel jen vyzařuje chlad. Jejich restaurace je mírná v cenách a dobrá s jídlem. Bar je ten, na který jsem více než šťastný, že mohu kdykoli jít.

pro rozpočtové místo bez přílišných kompromisů se podívejte na Citizen M (zkontrolujte ceny zde). Zdá se, že všichni milují toto místo. Nepřipadá mi to jako levný hotel. Najdete tento hotel v jižní části města, ale tam je tramvaj a metro super blízko, takže je snadné se dostat do centra během několika minut.

Booking.com

Závěrečné tipy pro vaše jednodenní výlet do Amsterdamu

nemáte pocit, budete muset jezdit na kole v Amsterdamu…zvláště pokud je to už dlouho, od té doby na koni. Cyklostezky jsou silnice pro kola. Místní obyvatelé nejsou neuspěchaný jízda na kole, je to jejich přepravu z bodu A do bodu B. Ale pokud máte srdce nastavit na ježdění na kole a to tam vejde, přečtěte si tento příspěvek, na ježdění na kole v Amsterdamu první.

Jeden den v Amsterdamu: 24-hodinová trasa pro rychlou návštěvu (14)

zeptejte se na cestu, pokud je potřebujete. Lidé jsou ochotni vám pomoci najít cestu. Je to docela přátelské místo, ale musíte se zeptat. Nikdo nebude jen předpokládat, že jste ztraceni.

Přicházejí do Amsterdamu za den dá vám rychlý pohled do tohoto krásného města, ale pokud máte možnost, opravdu doporučuji, abyste se také podívat na naše příspěvky o Amsterdamu na sever sousedství a východního sousedství, pokud jste schopni zůstat déle nebo přijít znovu na návštěvu znovu. V našem oblíbeném městě je toho tolik co odhalit a zažít!

Google Mapa Amsterdamu

Jeden den v Amsterdamu: 24-hodinová trasa pro rychlou návštěvu (15)

Přejeme vám radost a cestování.

Jeden den v Amsterdamu: 24-hodinová trasa pro rychlou návštěvu (16)
Jeden den v Amsterdamu: 24-hodinová trasa pro rychlou návštěvu (2024)
Top Articles
What is Filmy4Wap – How to Use and Alternatives to Use in 2023-LDPlayer's Choice-LDPlayer
Best Punjabi Movies of 2023 | Top Rated Punjabi Films of 2023 | Top 30 Best Punjabi Movies of 2023 | Etimes
Funny Roblox Id Codes 2023
Golden Abyss - Chapter 5 - Lunar_Angel
Www.paystubportal.com/7-11 Login
Joi Databas
DPhil Research - List of thesis titles
Shs Games 1V1 Lol
Evil Dead Rise Showtimes Near Massena Movieplex
Steamy Afternoon With Handsome Fernando
fltimes.com | Finger Lakes Times
Detroit Lions 50 50
18443168434
Newgate Honda
Zürich Stadion Letzigrund detailed interactive seating plan with seat & row numbers | Sitzplan Saalplan with Sitzplatz & Reihen Nummerierung
Grace Caroline Deepfake
978-0137606801
Nwi Arrests Lake County
Justified Official Series Trailer
London Ups Store
Committees Of Correspondence | Encyclopedia.com
Pizza Hut In Dinuba
Jinx Chapter 24: Release Date, Spoilers & Where To Read - OtakuKart
How Much You Should Be Tipping For Beauty Services - American Beauty Institute
Free Online Games on CrazyGames | Play Now!
Sizewise Stat Login
VERHUURD: Barentszstraat 12 in 'S-Gravenhage 2518 XG: Woonhuis.
Jet Ski Rental Conneaut Lake Pa
Unforeseen Drama: The Tower of Terror’s Mysterious Closure at Walt Disney World
Ups Print Store Near Me
C&T Wok Menu - Morrisville, NC Restaurant
How Taraswrld Leaks Exposed the Dark Side of TikTok Fame
University Of Michigan Paging System
Dashboard Unt
Access a Shared Resource | Computing for Arts + Sciences
2023 Ford Bronco Raptor for sale - Dallas, TX - craigslist
Speechwire Login
Healthy Kaiserpermanente Org Sign On
Restored Republic
3473372961
Craigslist Gigs Norfolk
Moxfield Deck Builder
Senior Houses For Sale Near Me
Jail View Sumter
Birmingham City Schools Clever Login
Thotsbook Com
Funkin' on the Heights
Caesars Rewards Loyalty Program Review [Previously Total Rewards]
Vci Classified Paducah
Www Pig11 Net
Ty Glass Sentenced
Latest Posts
Article information

Author: Kerri Lueilwitz

Last Updated:

Views: 6116

Rating: 4.7 / 5 (67 voted)

Reviews: 82% of readers found this page helpful

Author information

Name: Kerri Lueilwitz

Birthday: 1992-10-31

Address: Suite 878 3699 Chantelle Roads, Colebury, NC 68599

Phone: +6111989609516

Job: Chief Farming Manager

Hobby: Mycology, Stone skipping, Dowsing, Whittling, Taxidermy, Sand art, Roller skating

Introduction: My name is Kerri Lueilwitz, I am a courageous, gentle, quaint, thankful, outstanding, brave, vast person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.